•  
  •  
  •  

Collega gezocht!

Wij zoeken een nieuwe collega! Lijkt het je leuk om mensen te helpen naar een zo zelfstandig mogelijk leven? Solliciteer dan nu. 

Geschreven op 07-04-2022 om 14:27

HKZ certificering wederom behaald!

Op 1 november 2021 is I Care beoordeeld in het kader van Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ). De beoordeling hiervan is succesvol verlopen en hierdoor is I Care wederom voor een jaar gecertificeerd! Middels dit keurmerk laat I Care zien dat zij kwaliteit van de zorg hoog in het vaandel heeft staan. De certificering geldt overigens voor de ambulante begeleiding binnen I Care en niet voor het Moeder-kindhuis. 

Geschreven op 03-11-2021 om 09:38

Medezeggenschapsraad I Care

De naam 'I Care' zegt eigenlijk al genoeg: wij dragen zorg voor... En om goede zorg te kunnen (blijven) bieden, op een manier die binnen onze organisatie past, hebben wij elkaar nodig. De verbinding tussen cliënten, coaches en directie is hierbij van groot belang! Het cliëntpanel van I Care zorgt voor deze verbinding. Het panel komt een aantal keer per jaar samen om te vergaderen. Met behulp van een agenda en de bijdrage vanuit cliënten komen er verschillende thema's aan bod. Enkele voorbeelden hiervan zijn: de bereikbaarheidsdienst, protocollen, cliënttevredenheidsonderzoek etc. Het panel brengt vanuit de bijeenkomst één of meerdere adviezen uit richting de directie. Vervolgens kan het panel verder met de reactie en wordt de zorg eventueel aangepast/verbeterd. 

Wil je ook iets te zeggen hebben over de zorg die je ontvangt? Of heb je een idee of vraag? Geef het aan bij je coach of mail naar: clientenpanel.icare@gmail.com 

Geschreven op 28-09-2021 om 08:24

HKZ hercertificering behaald!

Op 3 november jl. vond binnen I Care de hercertificering Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ) plaats. Hieruit is gebleken dat I Care aan alle kwaliteitsnormen voldoet en haar cliënten dus kan voorzien van kwalitatief goede zorg. De hercertificering is geldig t/m 2023. Wij zijn trots op dit resultaat!

Geschreven op 30-11-2020 om 13:35

I Care is aanbesteed voor Regio Centraal Gelderland!

Met veel trots delen wij u mede dat I Care is gecontracteerd voor de Wmo-aanbesteding Regio Centraal Gelderland. Binnen deze aanbesteding vallen de volgende gemeenten: Arnhem, Doesburg, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Wageningen, Zevenaar en Westervoort. I Care kijkt uit naar de samenwerking met deze 11 Gelderse gemeenten! 

Geschreven op 16-06-2020 om 12:29
1 | 2 | 3 | 4 | 5