•  
 •  
 •  

Vacature slaapdienstmedewerker moeder-kindhuis (vervuld)

Vervuld

Ben jij geïnteresseerd in een bijbaan als slaapdienstmedewerker in het Moeder-Kind Huis van I Care? Lees dan gauw verder!

Het betreft een invalfunctie voor vakantieperiodes (sowieso van week 29 t/m week 33) en achterwacht, met mogelijkheid tot uitbreiding en verlenging.

I Care Coaching – Moeder-Kind Huis. I Care is een woon- en jobcoach-organisatie speciaal voor jongeren en jong volwassenen van 17 jaar en ouder met een verstandelijke beperking, gedrags- en psychiatrische problemen. Het Moeder-Kind Huis biedt onderdak en begeleiding aan maximaal vijf (aanstaande) moeders en hun baby. De moeders hebben een (licht) verstandelijke beperking en/of een psychiatrische-en gedragsproblematiek. In dit huis wordt zorg op maat aangeboden. De moeders werken, samen met hun coach en de overige begeleiding, aan hun persoonlijke leerdoelen m.b.t. pedagogische vaardigheden, wonen, werken en financien.

Functieomschrijving. Als slaapdienstmedewerker in het Moeder-Kind Huis heb je een signalerende functie en ondersteun je in huishoudelijke en pedagogische vaardigheden. Je werkt op van 17.00 uur 's avonds tot 8.00 uur de volgende ochtend. In principe kun je de nacht doorslapen, in geval van nood kunnen de moeders beroep op je doen. Bij eventuele problemen of calamiteiten kun je contact opnemen met de bereikbaarheidsdienst van I Care. Aan het eind van je dienst rapporteer je over het verloop van de dienst. Ongeveer eens per maand is er vergadering met overige slaapdiensten en begeleiding.

Functie eisen

 • Minimaal MBO niveau 4 Zorg en Welzijn (afgerond of in opleiding)
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep
 • Je bent flexibel, betrokken, neemt initiatief en staat sterk in je schoenen
 • Woonachtig in Arnhem of de omgeving van Arnhem
 • Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt deel uit van het aanname beleid.

Werkdagen. Het betreft een invalfunctie voor vakantieperiodes (sowieso van week 29 t/m week 33) en achterwacht, met mogelijkheid tot uitbreiding en verlenging.

Wat bieden wij:

 • Je komt te werken bij het leukste Moeder-Kind Huis van Nederland
 • Afwisselende werkzaamheden
 • Enthousiast team
 • Informele werksfeer

Arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Gehandicaptenzorg, schaal 30. Betaalde uren zijn tot 0.00 uur en vanaf 7.00 uur. Wanneer er tussen 0.00 – 7.00 uur beroep op je wordt gedaan, mag je die tijd ook schrijven.

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan voor 19 maart 2018 jouw CV en motivatiebrief naar Chanika Kuiper (chanika@icare-coaching.nl)

Geschreven op 27-02-2018 om 12:27

Medezeggenschapsraad I Care

En we zijn van start..! Sinds januari 2018 is er een cliëntenpanel binnen I Care. I Care vindt het van groot belang om altijd open te staan voor mogelijke verbetering van haar zorgaanbod. Door de aanwezigheid van een cliëntenpanel, kunnen de cliënten vanuit eigen ervaringen aanbevelingen doen om het zorgaanbod van I Care te verbeteren.

De eerste bijeenkomst verliep, na een prettige kennismaking, voorspoedig. Dit resulteerde al in de eerste adviezen richting de directrice. Bij de volgende bijeenkomst zullen er verdere acties worden uitgezet. Wellicht komt er een mogelijkheid voor iedere cliënt om zijn/haar mening te delen aan het cliëntenpanel. Wordt vervolgd.....

Geschreven op 06-02-2018 om 14:14

I Care aanbesteed voor Rijk van Nijmegen, 2018 t/m 2021!

Met veel trots delen we mee dat I Care wederom is gecontracteerd voor de Wmo-aanbesteding voor het Rijk van Nijmegen, 2018 t/m 2021.

Geschreven op 30-01-2018 om 09:21

Nieuwe locatie Geitenkamp 2018

I Care heeft binnenkort een nieuwe locatie: Een prachtig pand in de Geitenkamp in Arnhem. Hier zal ambulante begeleiding worden geboden. Er zullen vier ruime woningen worden gerealiseerd. Meer informatie zal volgen.

Geschreven op 30-01-2018 om 09:18

HKZ behaald!

Op 1 december 2016 is I care beoordeeld in het kader van de 'H.K.Z'.

De beoordeling is succesvol verlopen en hierdoor is I Care wederom voor een jaar gecertificeerd.

Geschreven op 16-01-2017 om 13:56
1 | 2 | 3 | 4 | 5